Onderwatersportvereniging Scheldeduikers

   


Jaar Scheldeduikers   1982 - 2022
Aankondiging Start Binnen Seizoen voorjaar 2022

Beste Scheldeduiker of Scheldeverkenner,

Afgelopen vrijdagavond heeft onze regering groen licht gegeven om onze sport weer te mogen beoefenen m.i.v. zaterdag 15 januari vandaag dus. A.s. maandag, gaat het zwembad pas weer open, onze paar zwemuurtjes van a.s. zondag 16 januari gaan helaas niet door. We beschouwen vrijdagavond 21 januari niet als onze nieuwjaar introductieduik. Dit komt later een keer als dan ook de kantine volledig beschikbaar is.

Vergeet het dragen van een mondkapje niet daar waar dit verplicht gesteld wordt (mogelijk in de inkomhal Vliegende Vaart) en de 1½ meter afstand. Het gaat nu eenmaal om de bescherming van jezelf en een ander. Let wel goed op de aanwijzingen in en om de Vliegende Vaart. Het schenden van de regels kan ernstige gevolgen hebben voor de vereniging en je zelf.

IK heb niets vernomen van een beperkt aantal deelnemers, dus zijn nieuwkomers nog steeds welkom. Wel is het zo, dat er geen toeschouwers aanwezig mogen zijn op de tribune. Hou hier rekening mee of doe mee als deelnemer aan de training in de vorm van hulp in en of rond het water in sportieve kleding.

Voor die theorielessen die sommigen van ons moeten gaan volgen, ben ik een plan aan het maken. Vooralsnog lijk het me niet verstandig om met z’n allen in een lokaal te gaan zitten. Wij zijn geen school waar dit nu wel weer mag en hoeven de problemen niet onnodig op te zoeken. Er zijn alternatieven voldoende. We gaan wel aan de slag, dat staat vast.

Dan wens ik jullie nog het allerbeste voor 2022, een heel erg goede gezondheid en een spetterend duikjaar toe.

Met vriendelijke groet,

Fré Dankaart namens,

Bestuur en Instructeurs Scheldeduikers 

 


 

              

 

 

 

 

Buitenduiken Op Vrijdag 

datum's en oefen schema zullen t.z.t bekend worden gemaakt

 

Alle vertrektijden zijn om 18.30 uur bij de Centrale Bushalte aan de westzijde van de Sluizen te Terneuzen.