Aankondiging start Binnen seizoen 2017_2018.

 

 

Beste Scheldeduiker of Scheldeverkenner,

 

De zomervakantie is bijna weer voorbij en dat betekend ook, dat we weer aan een nieuw Binnen seizoen gaan beginnen.

Zoals elk jaar starten we met een introductie avond.

Dit houd in, dat ieder Scheldeduiker lid (ook Scheldeverkenner natuurlijk) familie en of vrienden mag meenemen om deze voor zover dit mogelijk is eens de mogelijkheid te bieden voor een proefduikje in het zwembad. Men zal dan vergezeld worden door een van de instructeurs of een ervaren Scheldeduiker. Wij hopen dan ook op een grote opkomst en dat we er nieuwe leden aan mogen overhouden.

We willen jullie dan ook vragen om flink jullie best te doen met nieuwe leden zowel groot als klein aan te komen, dus iedereen aan de bak.

De introductie avond vind plaats op vrijdag 1 september aanvang 19.30 uur tot 20.45 uur in Sportcentrum Vliegende Vaart in Terneuzen.

Na de introductie is iedereen van harte welkom in de kantine van het Sportcentrum waar men even kan nababbelen over de introductie of wat men maar wil. Dit onder het genot van een drankje en een hapje geschonken door de Scheldeduikers.

 

Wat betreft het vervolg van het Binnenbadseizoen, we zullen weer werken met verschillende programma’s ondergebracht in een rooster voor alle duikers, dus gevorderden, 1, 2 en 3* duikers in opleiding, eventueel specialisaties en natuurlijk een rooster voor de Scheldeverkenners.

Voor de Scheldeverkenners zal dit najaar een examen Snorkelen A of B worden afgelegd. Voor alsnog zal dit op 3 november zijn.

Natuurlijk reken we op een hoge opkomst en willen alle leden vragen hier gehoor aan te geven.

 

Wat betreft het aanmelden voor het volgen van een opleiding zoals 1*duiker, 2*duiker, 3*duiker of een van de Specialisaties, willen we iedereen vragen dit z.s.m. aan het begin van het seizoen te melden zodat er tijdig gestart kan worden.

 

Dan rest ons jullie nog een plezierig en leerzaam seizoen toe te wensen!

 

 

      

 

              

 

 

 

Buitenduiken Op Vrijdag


Wijzigingen in overleg mogelijk
A.u.b.aanmelden uiterlijk donderdags bij Louis : badmeester@zeelandnet.nl    tel. 0653111195

 

Alle vertrektijden zijn om 18.30 uur bij de Centrale Bushalte aan de westzijde van de Sluizen te Terneuzen.
 


 

Rooster Buitenwater zomer 2017
Rooster Buitenwater zomer 2017.pdf (607.06KB)
Rooster Buitenwater zomer 2017
Rooster Buitenwater zomer 2017.pdf (607.06KB)